Přeskočit na obsah

Víkendové práce na revírech

Práce na našich revírech, 

Díky krásnému letnímu počasí které panovalo o minulém víkendu se podařilo realizovat spousty práce na revírech na kterých naše MO hospodaří.

Chtěl bych ne jen touto cestou poděkovat všem lidem, kteří si najdou chuť, čas a energii pro tuto práci a činnost. Díky tomuto úsilý jsou revíry MO Kralupy nad Vltavou udržované a čisté. 

K pracím na revírech nepatří, ale jen tahání kmenů padlých do vody či údržba zeleně a porostů u vody, ale i sbírání odpadků a nepořádku, kterých je u vody stále víc a víc.  A proto bych rád apeloval na všechny rybáře a nejen ty, že ať se u vody a v přírodě chovají tak aby po jejich návštěvě zůstalo jejich místo čisté a pěkné i pro dalšího rybáře a nebo každého kdo si chce u vody jen tak posedět a nebo se kolem vody projít.

Další mé velké poděkování patří klukům z hospodářského odboru MO, kteří zajistily a uskladnili 5t obilí pro krmení obsádky  našich chovných rybníků, připravili cedule označující zákaz lovu ryb  atd….. 

Závěrem bych chtěl vyjádřit těmto lidem obrovské díky za jejich práci a úsilí. A pevně věřím, že toto díky a uznání vyjádří každý rybář nebo i člověk na procházce u vody , který díky práci a nasazení lidí vykonávající výše popsanou praci může nerušeně užívat  krásnou přírodu , rybolov a relax.

Děkuji Tomáš Vůjta – předseda MO Kralupy nad Vltavou

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *